Polityka Prywatności

Ochrona danych osobowych oraz polityka bezpieczeństwa danych osobowych.

1.     Złożenie zamówienia w sklepie www.marmon.com.pl  jest jednoznaczne ze zgodą na przechowywanie i przetwarzanie danych osobowych zawartych w zamówieniu zgodnie z przepisami obowiązującej Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych Dz. U. nr 133 poz. 883. Ujawnienie danych jest niezbędne w celu dokonania rejestracji i dokonania zakupów. Wszystkie udostępnione w formularzu rejestracyjnym dane są chronione i wykorzystane przez www.marmon.com.pl  w celu dokonania sprzedaży, wysyłki i zafakturowania zamówionego produktu. Za zgodą klienta dane korespondencyjne wykorzystujemy również do prowadzenia ewidencji klientów, rozesłania informacji promocyjnych dotyczących produktów i sklepu www.marmon.com.pl  

2.     Zgodnie z art. 24 ust 1 pkt 3i4 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, uzyskane w trakcie działalności sklepu dane są poufne i nie będą nigdy przekazane przez www.marmon.com.pl  osobom  trzecim oraz innym firmom. Klient ma prawo do wglądu do własnych danych osobowych oraz ich poprawek po zalogowaniu się w karcie „Zmień dane konta” , a także ma prawo żądać usunięcia ich z zasobów sklepu poprzez wysłanie wiadomości e-mail na adres sklep@marmon.com.pl.

3.     Właściciel sklepu internetowego www.marmon.com.pl dokłada wszelkich starań, aby zapewnić Klientom bezpieczeństwo podczas korzystania z usług serwisu oraz aby chronić dane osobowe, znajdujące się w naszym posiadaniu przed ujawnieniem lub wykorzystaniem przez osoby trzecie.

4.     Dane gromadzone w naszej bazie danych służą tylko i wyłącznie do celów realizacji zamówienia. Za zgodą klienta mogą być wykorzystywane do celów marketingowych. Nie sprzedajemy i nie użyczamy osobom trzecim zgromadzonych danych osobowych naszych klientów. Jedynie czynimy to na wniosek sądu, prokuratury, policji lub innego organu prawnego. W każdej chwili można wycofać zgodę na przetwarzanie danych do celów marketingowych, wysyłając maila na adres sklep@marmon.com.pl, lub klikając link z rezygnacją w newsletterze.

5.     Odwiedzając nasz sklep są Państwo anonimowi, ale do czasu chęci dokonania zakupów. Wówczas wymagamy wypełnienia formularza z obligatoryjnie podanymi danymi teleadresowymi. Do tego momentu gromadzone są standardowe dane z logów serwera takie jak numer IP komputera, z którego Państwo korzystają, data i czas odwiedzin, oglądane towary. Serwis www.marmon.com.pl do celów analitycznych używa narzędzia Google Analytics.

 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij